Добре дошли!

Подхранваща и овлажняваща маска за лице от семена на морски водорасли и краставица

Наличност: Out of stock

12,50 лв.

Бърз преглед

Семената от водорасли са източник на широк спектър морски минерали, витамини А и Е и 98 % чист желатин, които интензивно подхранват и подобряват тонуса на кожата на лицето. Добавените към тях плодови екстракти са отлична комбинация за премахване на токсините, спомагат за подобряване на клетъчния метаболизъм, избистрят тена и избелват нежеланата пигментация по лицето, предпазват от възпаления и акне, ефективно хидратират, подобряват еластичността на кожата и предотвратяват появата на бръчки.

Подхранваща и овлажняваща маска за лице от семена на морски водорасли и краставица

Кликнете двата на горната картинка за увеличение

Zoom Out
Zoom In

Още изгледи

  • Подхранваща и овлажняваща маска за лице от семена на морски водорасли и краставица

Детайли

Състав /Ingredients: Sea Weed Seed Extract, Cucumis Sativus Extract.

Действие: Семената от водорасли са източник на широк спектър морски минерали, витамини А и Е и 98 % чист желатин, които интензивно подхранват и подобряват тонуса на кожата на лицето. Добавените към тях плодови екстракти са отлична комбинация за премахване на токсините, спомагат за подобряване на клетъчния метаболизъм, избистрят тена и избелват нежеланата пигментация по лицето, предпазват от възпаления и акне, ефективно хидратират, подобряват еластичността на кожата и предотвратяват появата на бръчки. 

Начин на употреба: Подходящо количество от маската се изсипва в съд, добавя се малко вода и се разбърква до получаването на каша. Получената смес се нанася равномерно върху лицето, оставя се да действа  20 - 30 минути и се отстранява чрез отлепване. Препоръчва се използуването на маската три пъти седмично. Маската е подходяща за всеки тип кожа. 

Нето: 350 гр.

Условия на съхранение: на защитено от пряка слънчева светлина място.  Поради наличието на плодова киселина е възможно слепването на маската на бучки, което не променя качеството на продукта и може да се използва спокойно.

Производител: “Hailu Cosmetics” – Китай

Продуктови отбелязвания

Използвайте спейс за разделяне. Използвайте единични кавички (') за фразите.