Добре дошли!

Перлен прах

Наличност: на склад

6,90 лв.
ИЛИ

Бърз преглед

Перлите съдържат над 20 вида необходими натурални аминокиселини и задържащи стареенето фактори от рода на пурините. Редовното използване на перлен прах за козметични цели предотвратява образуването на бръчки, подхранва и избелва кожата и я прави нежна и гладка.

Перлен прах

Кликнете двата на горната картинка за увеличение

Zoom Out
Zoom In

Още изгледи

  • Перлен прах

Детайли

Съдържа:  перлен прах тип 40000.

Предназначение и действие: Перлите съдържат над 20 вида необходими натурални аминокиселини и задържащи стареенето фактори от рода на пурините. Редовното използване на перлен прах за козметични цели предотвратява образуването на бръчки, подхранва и избелва кожата и я прави нежна и гладка.

Начин на ползване (външно):

1. Маска - добре измивате лицето, за по-добър ефект може преди нанасянето на маската да си направите топъл компрес с мокра хавлиена кърпа за около 5 минути. С прясно мляко (белтък от яйце, пчелен мед или вода) размесвате перления прах. Сместта нанасяте равномерно по лицето.Оставяте маската да престои 30 минути и я отмивате в вода. Процедурата се прави два пъти седмично.

2. За избелване и еластичност на кожата -  Вечер преди лягане лицето се напудря с перлен прах и се измива с вода на следващата сутрин.

3. Като почистващо средство –  лицето се почиства със смес от подходящо количество перлен прах и тоалетно мляко, процедурата подпомага избелването на кожата и намалява бръчки.

4. За избелване на петна по кожата  – перлен прах се разбърква с подходящо количество бял оцет, пчелен мед (или витамин Е) и се нанася на лицето, след 15 – 20 минути се измива с чиста вода. Процедурата се прави два пъти седмично.

Нето: ℮ 250 g

Условия на съхранение: на сухо, хладно и недостъпно за деца място.

Производител: “Lulanjina Cosmetics” - Китай 

Препоръчваме Ви да разгледате и следните артикули:

Избелваща маска за лице с перлен прах

Избелваща маска за лице с перлен прах

6,90 лв.
     

Продуктови отбелязвания

Използвайте спейс за разделяне. Използвайте единични кавички (') за фразите.