Добре дошли!

Перлен прах за подхранване и почистване на кожата

Наличност: Out of stock

13,10 лв.

Бърз преглед

Продуктът съдържа над 20 вида натурални аминокиселини, микроелементи, както и задържащ стареенето фактор от рода на пурините. Уникалната комбинация от различни подхранващи вещества влияе благотворно за добрият вид на кожата.


Перленият прах подобрява кръвоснабдяването, подхранването и обмяната на вещества в кожата, избелва пигментни петна и лунички, избистря тена, успокоява възпаления, стимулира обновяването на клетките, забавя стареенето и отпускането на кожата на лицето.


Перленият прах е чист натурален продукт без съдържание на хормони, тежки метали и химически вещества.

Изглед

Кликнете двата на горната картинка за увеличение

Zoom Out
Zoom In

Още изгледи

  • Изглед

Детайли

Продуктът съдържа над 20 вида натурални аминокиселини, микроелементи, както и задържащ стареенето фактор от рода на пурините.

Уникалната комбинация от различни подхранващи вещества влияе благотворно за добрият вид на кожата. Перленият прах подобрява кръвоснабдяването, подхранването и обмяната на вещества в кожата, избелва пигментни петна и лунички, избистря тена, успокоява възпаления, стимулира обновяването на клетките, забавя стареенето и отпускането на кожата на лицето. Перленият прах е чист натурален продукт без съдържание на хормони, тежки метали и химически вещества.

Начин на употреба: Само за външно приложение.

1. Маска - добре измивате лицето, за по-добър ефект може преди нанасянето на маската да направите топъл компрес с мокра хавлиена кърпа за 5 минути. С прясно мляко (белтък от яйце, пчелен мед или вода) размесвате перленият прах. Сместа нанасяте равномерно по лицето. Оставяте маската да престои 30 мин. и я отмивате с вода. Процедурата се прави 2 пъти седмично.

2. За избелване и еластичност на кожата - Вечер преди лягане лицето се напудря с перлен прах и се измива с вода следващата сутрин.

3. Като почистващо средство - лицето се почиства със смес от подходящо количество перлен прах и тоалетно мляко, процедурата подпомага избелването на кожата и намалява бръчките.

4. За избелване на петна на кожата - перлен прах се разбърква количество пчелен мед (или витамин Е) и се нанася на лицето, след 15-20 минути се измива с чиста вода. Процедурата се прави 2 пъти седмично.

Съдържа: перлен прах тип 80000 от десет годишни морски перли, витамин Е, колагенов протеин

Внимание: при алергия, дискомфорт или непоносимост на кожата към перлен прах употребата да се преустанови. При попадане на продукта в очите, устата или на косата веднага да се отмие с вода. Перленият прах е с характерен морски мирис, който не променя качеството на продукта и може да бъде използван спокойно.

Нето: 268 гр.

Условия на съхранение: на сухо, хладно и недостъпно за деца място

Производител: "Shengmei Cosmetics" Китай

Препоръчваме Ви да разгледате и следните артикули:

Чист перлен прах за пиене и външно ползване

Чист перлен прах за пиене и външно ползване

4,20 лв.
     

Продуктови отбелязвания

Използвайте спейс за разделяне. Използвайте единични кавички (') за фразите.