Добре дошли!

Магнитна чаша 500 мл.

Наличност: на склад

39,00 лв.
ИЛИ

Бърз преглед

Магнитната чаша е атрибут на хилядолетната китайска медицина, чиито задълбочени знания и техники са запазени и до днес.

Намагнитената вода има учудваща способност да пречиства, не формира микрокристали, вредни за организма, диуретична, лека, минерализирана.

Опаковка

Кликнете двата на горната картинка за увеличение

Zoom Out
Zoom In

Още изгледи

  • Опаковка
  • Чаша

Детайли

Магнитната чаша е атрибут на хилядолетната китайска медицина, чиито задълбочени знания и техники са запазени и до днес.

Събира от 500 мл течност (вода, билков чай или друго) и я намагнетизирва за около 1 час.

Намагнитената вода има учудваща способност да пречиства, не формира микрокристали, вредни за организма, диуретична, лека, минерализирана.

Действие върху черния дроб: бързо намалява обема на черния дроб, жлъчните камъни изчезват напълно за 2-3 месеца.

Действие върху бъбреците: увеличава се количеството на отделената урина, както и на органичните и минерални отпадъци. Камъните в бъбреците се разтварят относително бързо в зависимост от тяхната големина. Действие върху обмяната (урея, холестерол, захар), нивото на холестерола и уреята се връща към нормалното.

Действие върху кожата: настъпва подобряване на състоянието при редица кожни заболявания.

Действие върху храносмилателната система: констатира се стимулиране на перисталтиката на червата, което е във връзка с действието на магнитната вода върху жлъчката. При храносмилателни смущения (гадене, повръщане, подуване на корема, газове, запек и др.) тя има забележителни резултати.

Действие върху нервно-хормоналната регулация: подобрява се тонусът на симпатикусовия дял на вегетативната нервна система. Кръвното налягане трайно спада и се регулира.

Действие върху телесните течности(кръв и лимфа): намагнитената вода помага за ликвидиране на затлъстяването. Действието се наблюдава обикновено в продължение на 2-3 месеца. Диуретичното действие на водата е главна причина за изчезването на отоците. Под действие на намагнитената вода настъпва общо пречистване на организма. Той става по-устойчив па заразни заболявания.

Дозиране: Водата се намагнитва за 1 час и магнитната сила на водата трае около 5 дни. Оптималната магнитна памет трае 3 дни, но продължава още 2 дни. Дозирането на намагнитената вода не е сложно. Приемането на 2-3 литра дневно разгражда камъните в жлъчния мехур и бъбреците за 8-10 седмици. При задържането па урината трябва да се дават 50 - 100 мл. намагнитена вода на всеки половин час. При затлъстяване към индивидуалното лечение се прибавя пиенето на 2-3 литра намагнитена вода дневно. Намагнитената вода, съчетана с прилагането на магнити, позволява ефикасно лечение на всички психо-соматични смущения. Един билков чай с намагнитена вода е много ефикасен при безсъние. Сутрешните часове са най-подходящи за магнитолечение. Магнито-терапията най-вече успокоява болките от травматичен характер. Интересът към консумирането на намагнитена вода се прилага и при голям брой други заболявания Магнитотерапията не изисква много финансови средства, има редица предимства, като щадящ метод на лечение с голяма ефективност. Тези модели притежават по-силни магнитни свойства от вече изчерпания модел.

Препоръчваме Ви да разгледате и следните артикули:

Магнитна чаша 350 мл.

Магнитна чаша 350 мл.

30,00 лв.
     

Продуктови отбелязвания

Използвайте спейс за разделяне. Използвайте единични кавички (') за фразите.