Добре дошли!

Крем за отслабване на цялото тяло

Наличност: Out of stock

11,00 лв.

Бърз преглед

Продуктът е създаден по специална рецепта за бързо и ефективно разграждане на мазнините. Екстрактът от африканското растение Кола достига до подкожните мазнини и ги разгражда до разтворима мастна киселина и вода, които се изхвърлят чрез секретите на тялото, а топлината от разграждането се освобождава чрез порите на кожата. По такъв начин излишните мазнини се премахват и тялото придобива перфектна форма.

Крем за отслабване на цялото тяло

Кликнете двата на горната картинка за увеличение

Zoom Out
Zoom In

Още изгледи

  • Крем за отслабване на цялото тяло

Детайли

Състав/Ingredients: Aqua, Cola Nitida Extract, Hedera Helix Extract, Theophylline, Threonine, Glycerol, Glyceryl Monostearate, Dimethyl Cyclosiloxane, Methylparaben, Propylparaben.

Предназначение: Кремът е предназначен за хора над 18 години със застоял  начин на живот или за възстановяване формата на тялото след бременност.

Действие: Продуктът е създаден по специална рецепта за бързо и ефективно разграждане на мазнините. Екстрактът от африканското растение Кола достига до подкожните мазнини и ги разгражда до разтворима мастна киселина и вода, които се изхвърлят чрез секретите на тялото, а топлината от разграждането се освобождава чрез порите на кожата. По такъв начин излишните мазнини се премахват и тялото придобива перфектна форма. 

Начин на употреба: сутрин и вечер след измиване  кремът се нанася на желаното място от тялото с натрупани мазнини (корем, кръст, седалище, крака, ръце) с кръгови масажни движения докато се абсорбира от кожата.

Нето: ℮ 110 g

Условия на съхранение: на защитено от пряка слънчева светлина място

Производител: “Youxi Cosmetics” – Китай 

Препоръчваме Ви да разгледате и следните артикули:

Сапун за отслабване

Сапун за отслабване

5,50 лв.
Капсули за отслабване билкови

Капсули за отслабване билкови

35,00 лв.
Чай за отслабване и разкрасяване

Чай за отслабване и разкрасяване

6,80 лв.
 

Продуктови отбелязвания

Използвайте спейс за разделяне. Използвайте единични кавички (') за фразите.