Добре дошли!

Крем за хемороиди

Наличност: на склад

8,00 лв.
ИЛИ

Бърз преглед

Премахва токсични елементи и гной. Действува при оток и болки от хемороиди, спира болки в аналния канал.

Крем за хемороиди

Кликнете двата на горната картинка за увеличение

Zoom Out
Zoom In

Още изгледи

  • Крем за хемороиди

Детайли

Премахва токсични елементи и гной. Действува при оток и болки от хемороиди, спира болки в аналния канал.

Състав: изкуствен мускус, bos Taurus domesticus  gmelin, кехлибар, borum, dryobalanops aromatica gaertner, вазелин, ланолин.

Начин на употреба: за външно ползване. При външни хемороиди кремът се намазва на болното място. За вътрешни или смесени хемороиди, тубата с инжектор се поставя внимателно в ануса и се изстисква подходящо количество крем, след което инжекторът се изхвърля.

Внимание: Да се използува с особено внимание от бременни жени. Кремът е само за външна употреба. При кръвотечение, оток и болка при изхождане, инжекторът се поставя леко в ануса и се изстисват около 2 грама крем; при аналния канал – измива се добре и се намазва. За избягване на запек се препоръчва  употребата на повече плодове и зеленчуци. Да не се консумира люта храна, да не се прекалява с алкохол и цигари. Да се спортува за подобряване на дишането и кръвообращението. При изхождане да не се използува много сила. Кремът е със сив, светло жълт или розав цвят и свеж аромат. При промяна на цвета и аромата да не се използува. Използуването от деца да е само под надзор на възрастен. Използуването на други лекарствени средства с крема да е само след предписание от лекар или фармацевт.

Опаковка: пластмасова тубичка + 4 бр. инжектора.

Нето: ℮ 10 g

Съхранение: в добре затворена опаковка на недостъпно за деца място.

Производител: “Wuhan Mayinglong Pharmaceutical” – Китай

Продуктови отбелязвания

Използвайте спейс за разделяне. Използвайте единични кавички (') за фразите.