Добре дошли!

Китайска жожоба с адзяо

Наличност: на склад

3,90 лв.
ИЛИ

Бърз преглед

Това е още една много ценна за китайската медицина билка: използва се наравно с жен-шена, лиция (императорски плодчета, гоучи или мерджан), черните и бели китайски гъби.


В 100 г от продукта се съдържат 400 до 600 мг витамин С (80 пъти повече от ябълката).

Китайска жожоба с адзяо

Кликнете двата на горната картинка за увеличение

Zoom Out
Zoom In

Още изгледи

Детайли

Жожоба, известна още като китайски фурми или хинап.

Това е още една много ценна за китайската медицина билка: използва се наравно с жен-шена, лиция (императорски плодчета, гоучи или мерджан), черните и бели китайски гъби. В 100 г от продукта се съдържат 400 до 600 мг витамин С (80 пъти повече от ябълката).

Според терминологията на китайската медицина жожобата смазва сърцето и белите дробове, т.е. кара ги да работят по-добре, лекува недостига на енергия (сили на организма), отпушва застой на енергия в червата и далака (според д-р Ван Циенцюн – Hanlin Academy- влиза в меридиана на стомаха и далака), има общоукрепващо организма и успокояващо нервната система и сърцето, антиканцерогенно и подмладяващо организма действие. Достатъчни са три плодчета на ден, които трябва да се дъвчат бавно и с много слюнка. Китайските фурми са много полезни за женския организъм. Има и чай от жожоба.

Подмладяващото действие се илюстрира от една китайска легенда, според която бабата изглеждала като млада девойка пред внука си, който бил вече старец, защото не искал да яде от китайските фурми.

 Предназначение: Тоник за кръвта! Особено подходящ за женски болести. За подхранване на организма. С богато съдържание на витамин А, С и В.

Начин на употреба: Готово за консумация. Може да се добавя и в супи, чайове, зърнени каши или да се пие с топло мляко. Състав: сушени плодове от жожоба (китайски хинап) без костилки, китайска билка адзяо, малтоза

Опаковка: 250 гр., да се пази на сухо и прохладно място.

Сертификат за качество (Китай): Q/CTYHOT-2006 Сертификат на МЗО (Китай): Цан (2006) 0008 Сертификат за производство (Китай): QS130917010166

Производител: ок. Цан сиет, Тънююнхун хундзао ООД, с. Вейарджуан, Ливейдиен

Препоръчваме Ви да разгледате и следните артикули:

Сушен плод от жожоба (китайски фурми - едри)

Сушен плод от жожоба (китайски фурми - едри)

9,80 лв.
     

Продуктови отбелязвания

Използвайте спейс за разделяне. Използвайте единични кавички (') за фразите.