Добре дошли!

Избелваща маска за лице с перлен прах

Наличност: на склад

6,90 лв.
ИЛИ

Бърз преглед

Продукта съдържа множество натурални аминокиселини, микроелементи, както и забавящ стареенето фактор от рода на пурините. Перления прах има способността да почиства порите като абсорбира себума и мъртвите клетки, стимулира клетъчната регенерация, подобрява еластичността на кожата, освежава тена, избелва лунички, хлоазма и други пигментни петна по лицето, прави кожата мека и гладка като кадифе.

Избелваща маска за лице с перлен прах

Кликнете двата на горната картинка за увеличение

Zoom Out
Zoom In

Още изгледи

  • Избелваща маска за лице с перлен прах

Детайли

Предназначение и действие: Продукта съдържа множество натурални аминокиселини, микроелементи, както и забавящ стареенето фактор от рода на пурините. Перления прах има способността да почиства порите като абсорбира себума и мъртвите клетки, стимулира клетъчната регенерация, подобрява еластичността на кожата, освежава тена, избелва лунички, хлоазма и други пигментни петна по лицето, прави кожата мека и гладка като кадифе.

Начин на ползване:

За външна употреба.

1. Маска - добре измивате лицето, за по-добър ефект може преди нанасянето на маската да си направите топъл компрес с мокра хавлиена кърпа за около 5 минути. С прясно мляко (белтък от яйце, пчелен мед или вода) размесвате перления прах. Сместта нанасяте равномерно по лицето.Оставяте маската да престои 30 минути и я отмивате с вода. Процедурата се прави два пъти седмично.

2. За избелване и еластичност на кожата -  Вечер преди лягане лицето се напудря с перлен прах и се измива с вода на следващата сутрин.

3. Като почистващо средство –  лицето се почиства със смес от подходящо количество перлен прах и тоалетно мляко, процедурата подпомага избелването на кожата и намалява бръчки.

4. За избелване на петна по кожата  – перлен прах се разбърква с подходящо количество пчелен мед (или витамин Е) и се нанася на лицето, след 15 – 20 минути се измива с чиста вода. Процедурата се прави два пъти седмично. Внимание: При дискомфорт или непоносимост на кожата към перлен прах употребата да се преустанови.

Нето: ℮ 250 g

Съхранение: на сухо, хладно и недостъпно за деца място.

Производител: “Lulanjina Cosmetics” - Китай  

Препоръчваме Ви да разгледате и следните артикули:

Избелваща маска за лице с перлен прах

Избелваща маска за лице с перлен прах

6,90 лв.
Крем за лице с перлен прах

Крем за лице с перлен прах

17,00 лв.
Перлен прах

Перлен прах

6,90 лв.
Избелваща маска за лице с перлен прах

Избелваща маска за лице с перлен прах

6,90 лв.

Продуктови отбелязвания

Използвайте спейс за разделяне. Използвайте единични кавички (') за фразите.