Добре дошли!

Зелен чай с Гинко Билоба

Наличност: на склад

6,60 лв.
ИЛИ

Бърз преглед

Чаят подобрява кръвообращението, повлиява благоприятно функцията на белите дробове, овлажнява гърлото, освежава и забавя стареенето на кожата.

Зелен чай с Гинко Билоба

Кликнете двата на горната картинка за увеличение

Zoom Out
Zoom In

Още изгледи

  • Зелен чай с Гинко Билоба

Детайли

Състав: листа от гинко билоба, зелен чай.

Действие: Чаят подобрява кръвообращението, повлиява благоприятно функцията на белите дробове, овлажнява гърлото, освежава и забавя стареенето на кожата.

Начин на употреба: 3 – 5 грама чай се запаряват  в 300 мл. гореща вода за 3 - 5 минути.  След изпиване същото количество може да бъде използувано за приготвяне на чай още 2 – 3 пъти. Препоръчва се чаят да се пие без захар или да се подслади с малко мед.

Съхранение: на сухо и защитено от пряка слънчева светлина място.

Нето: 50 гр.  

Състав: листа от гинко билоба, зелен чай.

Чаят подобрява кръвообращението, повлиява благоприятно функцията на белите дробове, овлажнява гърлото, освежава и забавя стареенето на кожата. Начин на употреба: 3 – 5 грама чай се запаряват  в 300 мл. гореща вода за 3 - 5 минути.  След изпиване същото количество може да бъде използувано за приготвяне на чай още 2 – 3 пъти. Препоръчва се чаят да се пие без захар или да се подслади с малко мед. Съхранение: на сухо и защитено от пряка слънчева светлина място.

Нето: 50 гр.  

Препоръчваме Ви да разгледате и следните артикули:

Тибетски зелен чай 100 gr

Тибетски зелен чай 100 gr

8,00 лв.
     

Продуктови отбелязвания

Използвайте спейс за разделяне. Използвайте единични кавички (') за фразите.