Добре дошли!

Магнитна чаша 350 мл.

Наличност: на склад

30,00 лв.
ИЛИ

Бърз преглед

Магнитната чаша е атрибут на хилядолетната китайска медицина, чиито задълбочени знания и техники са запазени и до днес.

Намагнитената вода има учудваща способност да пречиства, не формира микрокристали, вредни за организма, диуретична, лека, минерализирана.

Магнитна чаша 350 мл.

Кликнете двата на горната картинка за увеличение

Zoom Out
Zoom In

Още изгледи

  • Магнитна чаша 350 мл.
  • Магнитна чаша 350 мл.

Детайли

Магнитната чаша е атрибут на хилядолетната китайска медицина, чиито задълбочени знания и техники са запазени и до днес. Събира от 350 мл течност (вода, билков чай или друго) и я намагнетизирва за около 1 час.

Намагнитената вода има учудваща способност да пречиства, не формира микрокристали, вредни за организма, диуретична, лека, минерализирана.

Действие върху черния дроб: бързо намалява обема на черния дроб, жлъчните камъни изчезват напълно за 2-3 месеца.

Действие върху бъбреците: увеличава се количеството на отделената урина, както и на органичните и минерални отпадъци. Камъните в бъбреците се разтварят относително бързо в зависимост от тяхната големина. Действие върху обмяната (урея, холестерол, захар), нивото на холестерола и уреята се връща към нормалното.

Действие върху кожата: настъпва подобряване на състоянието при редица кожни заболявания.

Действие върху храносмилателната система: констатира се стимулиране на перисталтиката на червата, което е във връзка с действието на магнитната вода върху жлъчката. При храносмилателни смущения (гадене, повръщане, подуване на корема, газове, запек и др.) тя има забележителни резултати.

Действие върху нервно-хормоналната регулация: подобрява се тонусът на симпатикусовия дял на вегетативната нервна система. Кръвното налягане трайно спада и се регулира.

Действие върху телесните течности(кръв и лимфа): намагнитената вода помага за ликвидиране на затлъстяването. Действието се наблюдава обикновено в продължение на 2-3 месеца. Диуретичното действие на водата е главна причина за изчезването на отоците. Под действие на намагнитената вода настъпва общо пречистване на организма. Той става по-устойчив па заразни заболявания.

Дозиране: Водата се намагнитва за 1 час и магнитната сила на водата трае около 5 дни. Оптималната магнитна памет трае 3 дни, но продължава още 2 дни. Дозирането на намагнитената вода не е сложно. Приемането на 2-3 литра дневно разгражда камъните в жлъчния мехур и бъбреците за 8-10 седмици. При задържането па урината трябва да се дават 50 - 100 мл. намагнитена вода на всеки половин час. При затлъстяване към индивидуалното лечение се прибавя пиенето на 2-3 литра намагнитена вода дневно. Намагнитената вода, съчетана с прилагането на магнити, позволява ефикасно лечение на всички психо-соматични смущения. Един билков чай с намагнитена вода е много ефикасен при безсъние. Сутрешните часове са най-подходящи за магнитолечение. Магнито-терапията най-вече успокоява болките от травматичен характер. Интересът към консумирането на намагнитена вода се прилага и при голям брой други заболявания Магнитотерапията не изисква много финансови средства, има редица предимства, като щадящ метод на лечение с голяма ефективност. Тези модели притежават по-силни магнитни свойства от вече изчерпания модел.

Препоръчваме Ви да разгледате и следните артикули:

Магнитна чаша 500 мл.

Магнитна чаша 500 мл.

39,00 лв.
     

Продуктови отбелязвания

Използвайте спейс за разделяне. Използвайте единични кавички (') за фразите.