Добре дошли!

Капсули за отслабване РУСАЛКА - (синя опаковка) Yao Li

Наличност: на склад

23,00 лв.
ИЛИ

Бърз преглед

Едно от постиженията на съвременната наука е откритието на ензимите, които се изработват в човешкия организъм и спомагат за прераборката на мазнините и превръщането им в енергия (FTD). При активна спортна дейност количеството на тези ензими е по-голямо и стимулира по-ефективното разграждане на мазнините.

Капсули за отслабване РУСАЛКА - (синя опаковка) Yao Li

Кликнете двата на горната картинка за увеличение

Zoom Out
Zoom In

Още изгледи

Детайли

Термини: FTD – (Fat Treatment Developer) – билков стимулант за изработване на ензими за разграждане на мазнините.
Едно от постиженията на съвременната наука е откритието на ензимите (FTD) , които се изработват в човешкия организъм и спомагат за преработката на мазнините и превръщането им в енергия. При активна спортна дейност количеството на тези ензими ( FTD) е по-голямо и стимулира по-ефективното разграждане на мазнините, като ги превръща в енергия, докато при застоял начин на живот количеството на тези ензими е значително по-малко, което благоприятствува натрупването на мазнини по тялото.

Продуктът "Капсули за отслабване - билкови" е създаден чрез многобройни изследвания и съвременни технологии от екстрактите на ценни китайски билки, които посредством взаимодействието помежду си стимулират образуването на FTD. Капсулите повишават съдържанието на FTD в тялото, стимулират разграждането на мазнините, намаляват холестерола и подобряват здравето. В този процес особено важна е ролята на женшена, който съгласно терминологията на китайската медицина “повишава огъня в организма”, т.е. увеличава обмяната на веществата и изгарянето на мазнините. В съчетание с другите билки, които играят ролята на катализатори, неговото действие се усилва многократно в нужната ни посока за стопяване на излишните килограми. При по-продължителна употреба продуктът видимо подобрява и изчиства кожата. Препаратът в капсулите не съдържа никакви изкуствено синтезирани неорганични вещества. Създаден е на базата на хилядолетния опит на получилата признание в целия свят Китайска традиционна медицина, която категорично изключва употребата на химически синтезирани вещества.

Съдьржание: Утринна капсула (жълта): Тропически сладки картофи (sweet potato), канела (cinnamon), листа от лотос (nelumbo gaerth), бадеми (almond), китайски червен женшен (panax ginseng) , китайска дива ряпа (Rheum Officinale Baill) /китайски ревен/. Във вечерната капсула (зелена) са намалени билките (червен женшен), които действат възбуждащо и пречат на заспиването.

Начин на употреба: 1. Сутрин 30 минути преди закуска се пие жълтата капсула с повече вода. 2. Вечер преди сън се пие зелената капсула с повече вода. Не се препоръчват за юноши и бременни жени и при хора, които страдат от повишена обмяна на веществата в организма, като например хиперфункция на щитовидната жлеза. Подходящи са при хипофункция на щитовидната жлеза. Предназначени са за хора с наднормено тегло. Препоръчва се при непрекъсната употреба от над три месеца да се прави почивка от един месец.

Продуктът е билкова  добавка, а не лекарствено средство.

Производител: държ.фирма  „Ту  чан – земеделска индустрия” ООД пров. Дзилин – Китай.

Нето: 2 блистера х 12 капсули х 0.3 гр.

Вносител: "Яо ли" - София

Санитарно разрешително на капсулите за отслабване на "Ту Чан - Земеделска индустрия" -: №04589/2003 г.

Продуктови отбелязвания

Използвайте спейс за разделяне. Използвайте единични кавички (') за фразите.