Добре дошли!

Капсули с билков екстракт: източник на женска енергия "Ню Бао" - 24 капс.

Наличност: на склад

7,10 лв.
ИЛИ

Бърз преглед

Продуктът е предназначен за жени (лек афродизиак). Подобрява здравословното и психичното състояние на жената. Подсилва женствеността. Повишава работоспособността и психическата сила и издържливост. Има подмладяващ ефект. Извор на здраве и дълголетие за женския организъм...

Опаковка

Кликнете двата на горната картинка за увеличение

Zoom Out
Zoom In

Още изгледи

  • Опаковка
  • вътрешна опаковка

Детайли

Предназначение и действие: Продуктът е предназначен за жени (лек афродизиак). Подобрява здравословното и психичното състояние на жената. Подсилва женствеността. Повишава работоспособността и психическата сила и издържливост. Има подмладяващ ефект. Извор на здраве и дълголетие за женския организъм. С бавно до умерено действие, тонизиращо и ободряващо средство, подсилва имунната система и подкрепя хормоналния баланс при жените. Оказва благоприятен ефект върху регулацията на менструалния цикъл. Особено е подходящ за жени навлизащи в климактериум. Внимание ! – Да не се приема от бременни и кърмещи жени !

Състав: китайски женшен, плодче от лиций (гоу-чи, мерджан), плод от жожоба (китайски фурми, хинап), лин-джъ (в превод “духовна гъба” – лат.наименование Ganoderma Lucidum Karst, китайска копринолистна хризантема, китайска лилия на Браун – Lilium braonie F.E.Brown, люспи от китайски фъстък.

Нето: 1 опаковка съдържа 2 блистера по 12 капсули x 300 мг. Продуктът е добавка към храната, а не лекарствено средство.

Начин на употреба: 1-2 пъти на ден по 1-3 капсули на гладно.

Съхранение: на тъмно и сухо място, кутията да е добре затворена. Производител: “Ту Чан – земеделска индустрия” ООД.

Продуктови отбелязвания

Използвайте спейс за разделяне. Използвайте единични кавички (') за фразите.